Bagger family: Sulas MC

Bagger

Bagger

Packade med modern teknik och bekvämligheter är dessa kapabla hojar redo att rulla ut på vägarna, vare sig du ska gasa runt staden eller ge dig iväg på längre roadtrips.

Essentiell motoreffekt

Med storkubikade motorer som är antingen luft- eller vätskekylda, är det baggers som dominerar när det kommer till att tillryggalägga körsträckor.

En personlig touch

Bagger-förare har ett stort urval av motorcyklar att välja mellan, vare sig det handlar om arvinspirerade, kraftigt kromade maskiner, eller om helsvarta, moderna mästerverk. Det finns en för alla smaker.

Plats för packningen

Packväskor erbjuder gott om förvaring för personlig utrustning eller annat som du behöver få med dig ut på vägen.

Vindskydd

Det finns ett antal olika ram- eller gaffelmonterade kåpor och vindrutor som skyddar dig från att kylas ner eller drabbas av stel nacke och rygg på grund av påfrestningarna.

FRÅN NÖDVÄNDIG TILL SJÄLVKLAR

Från att ha skapats i början av 1900-talet som en militär nödvändighet, har baggers överskridit epoker och blivit vägen ikoner. Sedan början har Indian Motorcycle utvecklat en kombination av stil och substans som definierar klassen. Så även i år.

FORM MÖTER FUNKTION

Vanligtvis utrustad med hårda väskor, en vindruta eller kåpa, är detta en hoj känd för sin mångsidighet. Lätt att anpassa för ditt egna syfte. Baggers är rustade för att ta alla smällar som vägen delar ut.

Sulas MC AB Uppsala - 755 91 - Uppsala - SWEDEN